Over woodfest

WOODFEST EVENTS
OVER ONS

 

Wie een feest organiseert wil zijn gasten graag in stijl ontvangen. Woodfest Events draagt bij tot een onvergetelijk moment met handgemaakte meubels uit eigen atelier. Bij ons kan je tafels en stoelen huren, maar ook andere meubels en decoratie, gemaakt uit gerecycleerde interieurelementen of uit lokaal hout dat we in onze eigen zagerij verwerken. We werken graag met een combinatie van hout en metaal waardoor onze meubels een vintage, industriële look krijgen.

Zaakvoerder Joren leerde het vak tijdens zijn verblijf in Australië. Hij merkte al snel dat er een grote vraag is naar het huren van meubels die zich onderscheiden van de massa. Intussen is Woodfest Events uitgegroeid tot de referentie in originele tafels en stoelen huren. Elk stuk is uniek en heeft een eigen verhaal.

In samenwerking met zusterbedrijf Melvin Naturally worden alle meubels op maat gemaakt. Je vindt hier dus niet alleen tafels en stoelen voor feesten, je kan bij Woodfest Events ook terecht voor originele decoratie, landelijke en stijlvolle togen en zelfs een unieke mobiele bar, de absolute blikvanger op jouw evenement.

Je kan ons aanbod online bekijken maar je bent natuurlijk ook welkom in ons atelier om kennis te maken met onze producten en de mogelijkheden voor jouw evenement met ons te bespreken. Neem hiervoor best even contact met ons op.

BESTEL VANDAAG NOG

Contact

Mechelbaan 220
3130 Begijnendijk

Volg ons

© Woodfest - BE0560.916.851